Nieuwsberichten

 • Zomervakantie van 13 juli tot en met 23 augustus

  Van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus genieten we ook bij het Centrum voor Muziek en Dans van een welverdiende zomervakantie. Uiteraard wensen wij ook onze cursisten een ontspannen, rustgevende vakantie toe!
   

 • Laatste lesweek - 6 t/m 10 juli

  Oorspronkelijk was de week van 6 t/m 10 juli bij het CMD examenweek. De examens zijn dit jaar echter uitgesteld naar het najaar. Daarom is deze week nog een gewone lesweek. We wensen iedereen dan ook een goede afsluiting van het seizoen en alvast een welverdiende vakantie!

 • Nieuwe brochure seizoen 20/21

  Onze nieuwe brochure is uit!

  Nieuwsgierig naar het cursusaanbod voor komend seizoen? De brochure is verkrijgbaar bij de administratie van het CMD of aan te vragen via cmd@valkenswaard.nl

 • Ook danslessen, oriëntatielessen en kinderkoor weer van start!

  UPDATE!

  Vrijdag 12 juni
  Vanaf maandag 15 juni gaan ook de danslessen (grotendeels) weer van start. Dit doen we op de buitenlocatie aan de Warande (tussen J. F. Kennedylaan en de kruising met de Wolbergstraat). Daarnaast gaan vanaf 22 juni ook het Kinderkoor en de lessen Muzikale Oriëntatie weer van start.

  Zaterdag 23 mei
  Wij zijn blij jullie te kunnen vertellen dat het CMD vanaf dinsdag 2 juni de individuele (één-op-één) lessen weer op locatie in De Hofnar kan gaan verzorgen!

  Alle cursisten ontvangen onze nieuwsbrief met daarin de maatregelen die noodzakelijk zijn om je individuele les weer te kunnen volgen bij het CMD. Lees dit goed door, we rekenen daarbij op ieders eigen verantwoordelijkheid! 

  De belangrijkste blijft:

  Kom alleen naar de les als je klachtenvrij bent. Kom niet naar de les als jij of iemand in je directe omgeving klachten heeft.


  Komende week neemt je docent sowieso contact met je op om je lesdag en tijd te bevestigen. Mocht je vragen hebben dan kun je deze uiteraard aan je docent stellen.
  Voor vragen van administratieve of andere aard is de administratie bereikbaar via cmd@valkenswaard.nl of telefonisch via 040 208 3591. De balie van het CMD blijft nog gesloten.

  Lees voor de volledigheid ook onze nieuwsbrief.


 • Nieuwsbrief CMD

  Lees hier onze nieuwsbrief terug of meld je aan!
  Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van het CMD, uitvoeringen, presentaties en cursussen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Archief