Muziek op Schoot - start 19 mei

Dit item is gearchiveerd op 31-05-2021.
Muziek op Schoot

Op woensdag 19 mei gaat de cursus Muziek op Schoot van start met een GRATIS proefles!
We bieden deze cursus online aan, via ZOOM. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen zal deze cursus optioneel op locatie CMD worden verzorgd. Daarover worden deelnemers uiteraard geïnformeerd.

Een cursus voor zowel de (groot)ouders als het (klein)kind in de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar. Ga samen op muzikale ontdekking!

​Hoe fijn is het om samen plezier te maken en op avontuur te gaan? Even geen telefoon, werk of andere dagelijkse beslommeringen, maar puur genieten van de liedjes, dansjes, materialen en vooral elkaar. 
Startend vanuit de veilige omgeving van de (groot)ouder wordt d.m.v. bekende en nieuwe liedjes, dansjes en speelgoed zoals sjaaltjes, blokken, ballenritmestokjes, knuffels en tamboerijnen, de totale, dus ook muzikale ontwikkeling gestimuleerd.

Start: woensdag 19 mei 9.30 - 10.00u.
Kosten: €30,- voor vijf lessen.

De eerste les, op 19 mei is een gratis proefles. Aanmelden voor deze les kan via deze link.

Meer informatie over de cursus vind je hier!


Uiteraard houden we rekening met een aantal maatregelen ten aanzien van het coronavirus:
De groepsgrootte wordt indien nodig aangepast. Mochten er meerdere groepen na elkaar komen dan plannen we daarvoor extra wisseltijd in. Lesmateriaal wordt tussendoor gereinigd. Het ventilatiesysteem van het gebouw staat op 100% verse buitenlucht, waarbij geen recirculatie plaatsvindt.