Slotuitvoering: CMD en Route! 26/6

Muziek & Beweging weer van start!

Het seizoen 2020/2021 loopt langzaam ten einde en terugblikkend was dit voor iedereen een uitdagende periode. Gelukkig hebben we ook bij het CMD de deuren weer open gezet en genieten we ervan dat er als vanouds muziek uit de lokalen klinkt. 
Traditiegetrouw staat op het einde van het seizoen de slotuitvoering op het programma. Waar we deze vorig jaar helaas hebben moeten annuleren, hebben we dit jaar goed nieuws. We zijn met zijn allen weer op weg en dus presenteren we met trots: CMD En Route!

Zaterdag 26 juni is het zover. Verdeeld over de dag zijn er maar liefst zes voorstellingen waarbij we je gedurende 90 minuten meenemen op een verrassingsroute, uiteraard in kleine aantallen i.v.m. de coronamaatregelen. We hopen op deze manier zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven te komen genieten van al het moois dat we in huis hebben. Kaarten zijn dit jaar gratis!

Omdat de voorstelling dit jaar anders is van opzet en we bovendien te maken hebben met beperkingen i.v.m. corona, gaat het bestellen van kaarten dit jaar via een andere route. Vraag bij je kind (en/of de docent) na in welk tijdsblok het optreedt, zodat je weet voor welke voorstelling je wilt reserveren. 

Bestel je kaarten via DEZE link. 
Reserveer a.u.b. op tijd, graag vóór zaterdag 19 juni. Na deze dag worden resterende kaarten vrijgegeven voor overige belangstellenden.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen. Gezien het beperkte aantal kaarten en omdat we graag zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen geven te komen luisteren, maken wij op basis van de reserveringen een indeling per dagdeel. Wij vragen hiervoor je medewerking en begrip.

Zoals aangegeven is de voorstelling dit jaar anders van opzet. Mocht jij, of een van de gasten die met je meekomt, mindervalide zijn, dan vragen we je even contact op te nemen met de administratie. We kijken dan samen hoe we ook jou/jullie kunnen verwelkomen. 

We zijn met zijn allen weer op weg, ga je met ons mee? We zien je graag op zaterdag 26 juni bij CMD En Route!