Kleuters zingen, spelen, bewegen en maken muziek! Swingend, vrolijk en bovenal speels. Deze fantasievolle cursus is een natuurlijk vervolg op de cursus Muziek op schoot of, als de kleuter nog nooit een muziekcursus heeft gevolgd, een leuke kennismaking met muziek.

Elke les gaan de kinderen op een muzikale en speelse ontdekkingsreis en beleven ze allerlei avonturen die met klanken en muziek te maken hebben. Door het aanvoelen, horen en zingen van verschillende soorten muziek, worden de fantasie en de sociale vaardigheden gestimuleerd. Daarnaast wordt het gevoel voor puls, timing en ritme, tonaliteit, melodie en harmonie ontwikkeld en worden spelenderwijs ook de motoriek, de taal en het gevoel voor de ruimte verbeterd.

De Muziek & Beweging cursussen starten op diverse momenten in het jaar, duren 10 weken en wordt gegeven op vrijdagmiddag van 15.30–16.15 uur (*). 

Startdata seizoen 2022/2023: 30 september 2022, 20 januari 2023, 14 april 2023

De kosten per cursus Muziek & Beweging bedragen € 87,00 voor 10 lessen. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij de administratie, of meld je digitaal aan via onderstaande link.

Aanmelden kan digitaal via een algemeen inschrijfformulier.(externe link) 

(*) Bij overschrijding van het maximaal aantal leerlingen wordt de groep opgesplitst in 2 groepen.