Kinderkoor

Basisschoolleerlingen (groep 4-8) zingen wekelijks met veel plezier en treden regelmatig op. Elke dinsdagavond van 18.30 - 19.15 uur o.l.v. Puk van Hout.

Popkoor

Leerlingen van 12-18 jaar maken kennis met meerstemmigheid, koorzingen en basistechnieken op het gebied van zang. De nummers zijn voornamelijk Engelstalig. Het popkoor repeteert elke dinsdagavond van 19.15-20.00 uur o.l.v. Puk van Hout.

Volwassenenkoor

Het volwassenenkoor repeteert op dinsdag­ochtend tussen september en april onder leiding van docente Wilmy van der Helm. Bij de koorzang wordt grote aandacht besteed aan stemvorming. Er wordt repertoire gezongen in diverse stijlen en talen. Koorervaring en notenkennis zijn niet nodig om deel te kunnen nemen.

Workshop popzang

In deze laagdrempelige workshop op maat kan geproefd worden van alle facetten die met lichte muziek te maken hebben. De aandacht gaat uit naar samenzang en solozang, adem­­haling, toonvorming, liedinterpretatie, microfoon- en podiumpresentatie. Er wordt gewerkt met diverse muziek­stijlen in de lichte muziek in een plezierige en vertrouwde sfeer. Kennis en oefening geven vertrouwen en plezier.