NIEUW: Popband 50+

Samen muziek maken in een band; ook senioren kunnen er veel plezier aan beleven.
Heb je vroeger een instrument bespeeld of speel je nog steeds en lijkt het jou leuk om in een popband deel te nemen? Dan is de Popband 50+ misschien iets voor jou.

Om te ontdekken of samenspelen in een band iets voor je is, organiseert het CMD een workshop, nl. op dinsdag 15 november. De workshop vindt plaats in de studio van het CMD van 13.30u tot 15.00u. De kosten hiervoor zijn € 7,50.
Tijdens deze workshop, o.l.v. bandcoach Ruud Smeets, worden enkele nummers gerepeteerd. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar de individuele mogelijkheden van de aangemelde bandleden, zodat in een ontspannen sfeer muziek kan worden gemaakt.

Met name de volgende instrumenten zijn geschikt voor de band: zang, gitaar, basgitaar, piano, keyboard en drums. Het is zeer wenselijk dat je over basisvaardigheden op jouw instrument beschikt. Instapleeftijd: vanaf ca. 50 jaar.

Deelnemers die na de workshop enthousiast zijn, kunnen zich vervolgens aanmelden voor de cursus Popband 50+. In tien repetities van een uur werk je samen naar een afsluitende presentatie. 

Inschrijven voor de workshop kan door een email te sturen naar cmd@valkenswaard.nl. Uiteraard is aanmelden bij de balie van het CMD ook mogelijk.